Nieuws

Aanpassing ‘Net als de maan’

De zon achterna is mijn eerste boek dat is verschenen en meerderen vroegen zich af of er een vervolgdeel op kwam, omdat het redelijk open eindigt met een epiloog.

Als antwoord gaf ik daar altijd op dat De zon achterna een deel is van een trilogie, te weten met als tweede deel Net als de maan en het derde deel Ik zal je altijd volgen.
Deel twee ligt al een poosje klaar op mijn bureau, maar deel drie was een behoorlijke klus om te schrijven. Helaas stelde ik het daardoor steeds uit (ja, zo eerlijk ben ik wel tegen jullie).
Daarom heb ik (in overleg met mijn vaste leespanel en beste vriendin) besloten dat deel twee en deel drie worden samengevoegd in één boek met de titel Net als de maan.
Ik zal je altijd volgen zal dus geen geheel eigen boek worden, maar onderdeel van Net als de maan.
De reden dat ik hiervoor kies, is dat ik het zo een mooier geheel vind. Het verhaal blijft in principe hetzelfde zoals ik het had voorgesteld in mijn hoofd. De belangrijkste aspecten van deel drie worden verwerkt in het tweede deel.

Dus voor de Sofia-liefhebbers… Er komt nog één boek met haar als hoofdpersonage en ik zal ervoor zorgen dat jullie dan extra van haar (en haar vrienden) kunnen genieten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *