Reacties

 

Reacties van lezers op De zon achterna

"Wat een talent. Ik heb met een brok in mijn keel gezeten. Blijf alsjeblieft schrijven. Ik ben fan!"  – Robin P.

"Wat een spannend boek heb je geschreven! Ik geloof dat ik nog nooit zo graag een boek verder wilde lezen…! Echt goed geschreven! Ga hem zeker nog een keer lezen." – Annika H.

"Ik dacht dat het boek niks voor mij was vanwege de genre en hij 'pakte' me niet echt (ben geen lezer en als ik lees zijn het thrillers) maar nu die uit is… Moet ik zeggen: ik moest toch steeds verder lezen. Was een leuk en goed verhaal en leest absoluut naar meer! Wacht af naar nieuwe verhalen!" – Stephanie W.

"Ik wil je bedanken voor het schrijven van een heerlijk fantasy boek! Mijn vriend en ik vochten er bijna om op vakantie in Frankrijk! We hebben je boek allebei in 1 week uitgelezen! We horen het wel als er een tweede deel uitkomt!" – Daphne M.

"Een goede mix tussen fantasy en realiteit!" – Jeffrey T.

"Super boek! Echt super! Ik had bij Twilight al dat het verhaal me meezoog, maar jij hebt het voor elkaar gekregen mij als een hippie met mijn boek lezend over straat te laten lopen! Echt super boek! Wanneer komt deel twee uit?" – Shivah T. 

"Goed verhaal! Ik hou van Fantasy en dus ook van dit boek! Heel vloeiend om te lezen, personages worden goed omschreven en steeds wordt je nieuwsgierig om verder te lezen." – Melanie S.

"Heel spannend verhaal. Je kunt niet stoppen met lezen!" – Kirsten F. 

"Wat een fantasie! Ook als is fantasy niet helemaal mijn genre. Het boek boeit van begin tot einde!" – Judith S.

"Verschrikkelijk goed boek! Ben geen fantasy fan, echter dit boek in een keer uitgelezen." – Inge C. 

"De zon achterna is een vernieuwend boek, voor mij in ieder geval. Ik was niet bekend met fantasy verhalen en ik wist niet wat me te wachten stond voordat ik het boek ging lezen. Heb het proloog eerder gelezen en het leek me een spannend, leuk verhaal. Ik heb het boek in een x gelezen, ben erg benieuwd naar de vervolgen.Goede schrijfstijl, erg modern, leuk verhaal, goede mix van verschillende personages. Je hoeft niet te veel namen te onthouden. Echt een prima Young Adult boek." – Daphne V.